Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

TABLE TENNIS - ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟ Κ.Ν.ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ



Με πρωταθλήτρια την ομάδα του Κ.Ν. Ακρόπολης τέλειωσε το Παγκύπριο Διασωματειακό Πρωτάθλημα Παμπαίδων στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση.

Η ομάδα του Κ.Ν. Ακρόπολης (φωτογραφία 1) κατέκτησε το πρωτάθλημα Παμπαίδων αήττητη. Κέρδισε στον τελικό μετά από ένα δυνατό παιγνίδι την ομάδα του Λένα Λεμεσού με 3-0 σετ. Από μία νίκη πέτυχαν οι Μάριος Κέκκος και Τζόζεφ Ηλία και στο διπλό οι ίδιοι αθλητές.
Το Κ.Ν.Ακρόπολης κατά την διάρκεια των αγώνων χρησιμοποίησε τους αθλητές Μάριο Κέκκο, Τζόζεφ Ηλία, Ξένιο Μιχαήλ και Γιάννη Γεωργιάδη.
Ο Λένας Λεμεσού (φωτογραφία 2) κατετάγη δεύτερος έχοντας στην σύνθεση του τους αθλητές Αντρέα Θεοφάνους, Αντρέα Ιωαννίδη, Σωκράτη Χριστοδούλου και Παναγιώτη Ιωάννου.
Στην αναμέτρηση για την 3η-4η θέση νικητής ο Ευαγόρας Λακατάμιας (φωτογραφία 3) με 3-1 επί του Άρη Λεμεσού (φωτογραφία 4) μετά από ένα αμφίρροπο αγώνα. 
Το Πρωτάθλημα διεξάχθηκε στα ασκητήρια της Ομοσπονδίας στο Πολυπροπονητήριο Ευάγγελος Φλωράκης και συμμετείχαν 12 ομάδες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι μικροί σε ηλικία αθλητές πραγματοποίησαν ωραίες εμφανίσεις και ικανοποίησε τους πολλούς φίλους του αθλήματος που τους παρακολούθησαν. 

Η τελική κατάταξη των ομάδων έχει ως εξής:
1. Κ.Ν. Ακρόπολης 
2 Λένας Λεμεσού 
3. Ευαγόρας Λακατάμιας
4. Αρης Λεμεσού
5. Goodgate ΕΘΑ 
6. Α.Σ.Πολεμίδια
7. Απίδα Δασούπολης 
8. ΠΑΟΚ Κυθραίας
9. Canderel ΑΠΟΕΛ
10. Ονήσιλος Λακατάμιας 
11. Ε.Ν.Κυθραίας 
12. Μιχαήλ Ολύμπιος Ιδαλίου

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου