Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

TABLE TENNIS - ΜΑΡΙΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΥΙΖΑ ΚΟΥΡΕΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ



Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι τελικοί των Παγκύπριων Ατομικών Πρωταθλημάτων στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Οι τελικοί έγιναν στα Ασκητήρια της Ομοσπονδίας στο Κλειστό Στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία. Το επίπεδο των αγώνων στις περισσότερες αναμετρήσεις ήταν ψηλό και ικανοποίησε τους πολλούς φίλους του αθλήματος που τους παρακολούθησαν. 
Η Λουΐζα Κουρέα κατέκτησε τρεις τίτλους και ο Μάριος Γιάγκου δύο τίτλους.
Ντέρμπυ που πρόσφερε πολλές συγκινήσεις μέχρι και τον τελευταίο πόντο του παιγνιδιού ήταν ο τελικός Ανδρών όπου αγωνίστηκαν ο περσινός πρωταθλητης Ανδρών Μάριος Γιάγκου του Μαυρομμάτη Αγ. Παύλου και ο Χρίστος Χριστόνωφ της Goodgate ΕΘΑ. Πρωταθλητής στέφθηκε ο Μάριος Γιάγκου με 4-3. (φωτο 1)
Δυνατή και πεισματώδης μονομαχία ήταν ο τελικός Γυναικών με την Λουΐζα Κουρέα του Κ.Ν.Ακρόπολης να διατηρεί τον τίτλο της Πρωταθλήτριας επί της Ελευθερίας Παναγιώτουτου Ευαγόρα Λακατάμιας με 4-1. (φωτο 2) 
Έπειτα από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη αγώνα τα αδέλφια Μάριος και Γιάγκος Γιάγκου επικράτησαν του δίδυμου Μιχάλη Χατζίκκου (Κ.Ν.Ακρόπολης) και Χρίστου Χριστόνωφ με 3-2 στο Διπλό Ανδρών.
Λουΐζα Κουρέα και Μαρίνα Μυλωνά κατέλαβαν την πρώτη θέση στο διπλό Γυναικών μετά την νίκη τους πάνω στην Ελευθερία Παναγιώτου και Νάταλυ Παντελή με 3-0.
Πρωταθλητές στο Διπλό Μικτό Ανδρών/Γυναικών αναδείχθηκαν το ζευγάρι Μιχάλη Χατζίκκου και Λουΐζας Κουρέα. Νίκησαν το ζευγάρι Χριστόφορου Ευσταθίου (Ονήσιλος Λακατάμιας) και Σοφίας Κονή (Ευαγόρας Λακατάμιας) με 3-0.
Δυνατός αγώνας στο Ατομικό Εφήβων μεταξύ του Χρίστου Χριστόνωφ και Δημήτρη Κατσούρη του Canderel ΑΠΟΕΛ με νικητή τον Χριστόνωφ με 3-1. (φωτο 3)
Σοφία Κονή και Αλεξία Χριστοδούλου του Ευαγόρα Λακατάμιας πάλεψαν για τον τίτλο της πρωταθλήτριας Νεανίδων με την Κονή να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα με 3-2.
Μετά από ωραία εμφάνιση το δίδυμο Χριστόφορου Ευσταθίου και Σοφίας Κονή επικράτησαν του Δημήτρη Κατσούρη και Αλεξίας Χριστοδούλου στο Διπλό Μικτό Εφήβων/ Νεανίδων με 3-0.

Κατά την διάρκεια των απονομών των επάθλων , έγινε και η απονομή του Επάθλου Μιχαλάκη Ζαμπά από την Μητέρα του Ήρωα /Πρωταθλητή Εφήβων, κ. Ειρήνη Ζαμπά στον Πρωταθλητή Εφήβων Χρίστο Χριστόνωφ και στον δευτεραθλητή Δημήτρη Κατσούρη.
(Φωτο 4) Ο Αν. Γενικός Διευθυντής του ΚΟΑ Φίλιππος Σοφοκλέους απονέμει επαθλα στους Χριστόφορο Ευσταθίου και Χαράλαμπο Τσίσσιο
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου